Om oss

Bioservices vill vara det självklara valet vad gäller tjänster inom Labautomation, DNA-extraktion och PCR.
Vårt fokus är att erbjuda lösningar för att optimera labbflöden och ge våra kunder service utöver det vanliga. Vi säljer kit, förbrukningsvaror och instrument inom DNA/RNA extraktion och PCR analyser och allmän automatiserad vätskehantering såsom pipetteringsrobotar och liknande utrustning. Vi har även förbrukningsvaror såsom spetsar och rör till många på marknaden förekommande labrobotar.

Inom service och support erbjuder vi naturligtvis supportavtal för all vår utrustning men även för kunders övriga befintliga laboratorieutrustningar. Bland våra kunder återfinns multinationella företag, laboratorier på sjukhus och andra distributörer av medicinteknisk utrustning. Våra servicetekniker har lång erfarenhet i branschen och är vana vid att lösa de mest ovanliga problem. Med vårt breda kontaktnät kan vi ofta hitta reservdelar och lösningar till de flesta instrument, även äldre utrustning som annars kan vara svårt att få tag på.

Bioservices startade 2013 men vår personal har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Vår breda kompetens gör att vi har god förståelse för hela labbflödet och kan hitta de bästa lösningarna för er. Hos oss får du snabb och flexibel service.

Självklart är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.