Om oss

Viktiga frågor förtjänar säkra svar. Och få saker betyder mer än hälsan. Därför jobbar vi hårt för att du och dina kollegor på labbet ska få svar varje dag – och att de ska vara rätt svar.

Bioservices vill vara det självklara valet vad gäller tjänster inom Labautomation, DNA-extraktion och PCR. Vårt fokus är att erbjuda lösningar för att optimera labbflöden och ge våra kunder service utöver det vanliga. Vi säljer kit, förbrukningsvaror och instrument inom DNA/RNA-extraktion och PCR-analyser, samt allmän automatiserad vätskehantering, som pipetteringsrobotar och liknande utrustning. Hos oss kan du även köpa förbrukningsvaror som spetsar och rör till de flesta labbrobotar på marknaden.

Inom service och support erbjuder vi supportavtal för all vår utrustning men även för kunders övriga befintliga laboratorieutrustningar. Bland våra kunder återfinns multinationella företag, laboratorier på sjukhus och andra distributörer av medicinteknisk utrustning.

Våra servicetekniker har lång erfarenhet i branschen och är vana vid att lösa de mest ovanliga problem. Med vårt breda kontaktnät kan vi ofta hitta reservdelar och lösningar till de flesta instrument, även till äldre utrustning som annars kan vara svårt att få tag på.

Vi på Bioservices har lång branscherfarenhet. Vår breda och djupa kunskap gör att vi har god förståelse för hela labbflödet och kan hitta de bästa lösningarna för dig.

Självklart är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Branschnytt, spaningar, tips och produktnyheter direkt i din inkorg.