Checkit 5-100 µL

0.00kr

Checkit hjälper dig att göra en snabb, kvantitativ bedömning av en pipetts noggrannhet. Checkit finns för pipetter i olika storlekar och kontrollerar pipettens noggrannhet i botten, mitten och toppen av dess intervall.

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

När du behöver en snabb, kvantitativ bedömning av en pipetts noggrannhet är det bara att ta fram en Checkit. Checkit finns för pipetter i olika storlekar och kontrollerar pipettens noggrannhet i botten, mitten och toppen av dess intervall. Vore det inte bra att veta om en pipett behöver omkalibreras eller om laboratoriepersonalen behöver fräscha upp sin pipetteringsteknik? Med Checkit är ett tydligt svar bara några sekunder bort.

Pipettens noggrannhet är kritisk i labbarbetet. Att veta exakt hur din pipett presterar i ditt labb, under samma förhållanden som i ditt experiment kan vara avgörande. Använd Checkit på labbänken innan du börjar och på bara några sekunder kan du vara säker på att dina pipetter levererar exakta volymer. Du behöver inte längre försöka läsa av en liten droppes vikt på en högprecisionsvåg.

Checkit tillverkas av Next Advance, Inc.

Ytterligare information

Storlek

5 µL, 20 µL, 50 µL, 100 µL

Funktioner

  • Användarvänlig
  • Lättlästa markeringar indikerar volymetrisk noggrannhet
  • Indikering av kalibreringsstandarder enligt ISO 8655
  • Elegant design
  • Minimal avdunstning
  • Tillverkad i USA

Ladda ner

Checkit – Produktblad (PDF)

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Branschnytt, spaningar, tips och produktnyheter direkt i din inkorg.