Nyheter

PCR-tester

I samband med vår lansering av vår nya grafiska profil och webbplats passar vi på att göra en storsatsning med lansering av PCR-tester. Vi har fått möjligheten att erbjuda ett stort sortiment av PCR-tester för några av våra vanligaste infektionssjukdomar. Givetvis är vi uppdaterade med den senaste lagstiftningen, IVDR

Pålitlig testning

Bioservices PCR-tester erbjuder en enkel, flexibel och pålitlig patogentestning. Övergången från IVDD till IVDR ställer nya krav och på oss och vi har god förståelse för de nya förordningarna. Vi är också kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 för att kunna leverera bästa möjliga service.

Produkter och Support

Våra PCR-tester tillhandahåller en effektiv lösning från prov till resultat för testning av några av våra vanligaste infektionssjukdomar. De flesta av våra PCR-tester kan användas på öppna plattformssystem. På Bioservices tillhandahåller vi både instrument och provkit. Utöver detta kan du alltid köpa supportavtal för underhåll av er verksamhets instrument. Vi säljer pipetteringsrobotar och homogenisatorer. Med vår breda förståelse för labbverksamheten kan vi hjälpa er att optimera labbflödet för att öka effektiviteten, eller programmera om ett befintligt instrument så att den är bättre anpassad efter er verksamhet. Vårt mål är att hitta den lösningen som passar bäst utifrån dina behov.

Distribution i hela Europa

Bioservices distribuerar produkter i hela Norden och Europa och har sitt huvudkontor i Stockholm. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om PCR-tester, övriga produkter och våra tjänster.

Vi hörs!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Branschnytt, spaningar, tips och produktnyheter direkt i din inkorg.