Nylanserad webbplats

Ser saker annorlunda ut på vår webbplats? Då har du hamnat helt rätt! Under de senaste månaderna har vi tagit fram en helt ny grafisk profil!

Lätt att navigera

Med flikarna i det högra hörnet är det lätt att hitta rätt. Få den senaste uppdateringen om vad som händer på Bioservices under fliken “Nyheter” eller skaffa dig en överblick över våra tjänster inom support under fliken “Support”. På startsidan hittar du givetvis ett urval av våra produkter och artiklar. Vårt mål har varit att förbättra användarvänligheten och underlätta navigationen. Vi önskar dig en trevlig användarupplevelse!

Kontaktformulär

Med vårt nya kontaktformulär bokar du enkelt ett kostnadsfritt rådgivningsmöte. Använd dig av kontaktformuläret, så hör vi av oss inom kort och berättar mer om våra erbjudanden. Vi vill hjälpa er med labautomation och DNA-extraktion.

PCR-tester

I samband med vår nya webbplats har vi även lanserat produktkategorin PCR-tester. PCR-tester har varit på allas läppar under pandemin. Det är enkelt och snabbt att detektera några av våra vanligaste infektionssjukdomar. På Bioservices erbjuder vi PCR-tester för bland annat influensa och vinterkräksjuka. Övergången från IVDD till IVDR påverkar alla inom branschen och vi är givetvis uppdaterade kring den senaste lagstiftningen.

Det kommer mer!

Vår webbplats är fortfarande under uppbyggnad och vi kommer ständigt uppdatera med nya produkter, erbjudanden och nyheter. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss via info@bioservices.se